vineri, 7 februarie 2014

--Noutăţi--



          În această rubrică pe care m-am hotorât să o încep azi, am să vă vorbesc despre câteva cărţi, care eu zic sunt interesante şi merită citite. Aceste titluri de cărţi vor fi alese aleatoriu, fiecare carte creată în această lume fiind unică în felul ei, eu voi încerca să vă prezint şi cărţi citite de mine şi cărţi care cred că au subiecte captivante. Sper să vă placă!




În această carte, autorul francez prezintă o interesantă legătură ce se înfiripă între două persoane dintr-un simplu accident petrecut într-unul din magazinele aeroportului, în urma căruia acestea îşi schimbă telefoanele identice între ei din greşeală. Personajul feminin principal se numeşte Madeline şi este aparent o florăreasă care în trecut a avut parte de o experienţă care i-a marcat viaţa. Jonathan, personajul masculin are de asemenea o poveste de viaţă extrem de interesantă şi marcată de greutăţi în urma cărora a ajuns un simplu deţinător de restaurant.

     Deşi sunt foarte iritaţi şi nervoşi în urma incidentului, acum aflându-se la mare depărtare unul de celălalt şi în pragul sărbătorilor de iarnă, fiecare are nevoie de propriul telefon. Prima impresie a fiecăruia despre celălalt nu este una prea agreabilă, însă ceva anume o să-i aproprie mai mult decât îşi puteau imagina vreodată şi cine ştie unde va duce acest lucru. Vă las pe voi să descoperiţi ingredientele importante care ajută la transformarea acestei poveşti într-una incitantă şi plină de picanterii şi suspans la tot pasul.

       Încă ceva, vă veţi întâlni cu citate bine alese de către scriitorul francez contemporan Guillame Musso, care vă vor pune mintea la încercarea de a găsi continuarea. Din experinţă proprie vă spun că această poveste este o completă aventură care te cuprinde şi pe tine.

       Există ființe al căror destin este să se întâlnească. Oriunde ar fi. Oriunde s-ar duce. Într-o bună zi, se vor întâlni. - Claude Gallay

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu